Dying Light-uitbreiding 'The Following' toont dodelijkste wapen tot nu toe

Zombie-ontwikkelaar Techland heeft een trailer online gezet van de opkomende verhaalgedreven uitbreiding voor Dying Light, genaamd The Following. De video is afkomstig van Gamescom en was ten tijde van het evenement excusief te bekijken door pers.

De trailer toont naast de dirt-buggy, het meest dodelijke wapen uit de game tot nu toe, ook wat details over het verhaal van The Following. Je speelt als hoofdpersoon Kyle Crane (met de stem van Roger Craig Smith, bekend uit Assassin's Creed- en Batman-games, maar vooral als de stem van Chris Redfield uit Resident Evil) en reist naar een gevaarlijke, uitgestrekte zone waar hij een 'mysterieuze, fanatieke sekte' ontmoet die informatie bezit over de (oorzaak van de) zombieuitbraak.

De buggy is de belangrijkste novelty in de uitbreiding. Deze beschikt naast buitengewone dodelijkheid ook zijn eigen skill tree met talloze upgrademogelijkheden. The Following is inbegrepen bij de season pass, los kan de uitbreiding aangeschaft worden voor 15 dollar, waarschijnlijk ook zoiets in euro's dus. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.