Evolve krijgt hunter Jack erbij

2K en Turtle Rock Studios hebben vandaag aangekondigd dat Jack, een nieuwe Trapper-class, beschikbaar is voor Evolve op pc, Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast is ook de gratis nieuwe Arena Mode Map 'Murder Pits' en de gratis nieuwe 'Hunt 2.0'-modus verkrijgbaar.

In Evolve jagen vier spelers als hunters op een andere gamer die een monster bestuurt. Het nieuwe Hunting Season 2 is een seizoenspas waarmee je nu toegang krijgt tot Jack, een nieuwe Trapper. Hij noemt zichzelf The Jackal. Hij gebruikt twee pistolen, een survey satelliet om het monster te vinden en te vangen en zijn repulsor handschoenen om het monster tijdelijk te stoppen. 

Vandaag komt er ook Hunt 2.0 uit, waardoor de hunt-modus van Evolve gepatched wordt met betere matchmaking, uitgebreidere leaderboards en meer aanpassingen. Zo kun je kiezen alleen als jager of monster te spelen in opeenvolgende games, en zul je niet midden in een match binnen komen wandelen.

De Hunting Season 2 pas voor Evolve kost € 24.99 en is uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De seizoenspas gaat in de loop van de komende maanden Lennox, nog twee andere jagers en een nieuw monster beschikbaar stellen.