Phil Spencer hint naar nieuwe Battletoads

Als er één ding op viel bij de presentatie van Phil Spencer - tijdens de Windows 10-aankondiging - was dat wel zijn opvallende t-shirt. Op het t-shirt stond namelijk een afbeelding van het beroemde Battletoads-logo.

Nu kan het zo zijn dat Phil Spencer dit gewoon een leuk t-shirt vind, maar hij heeft in het verleden vaker dit soort grappen uitgehaald. Ook gaf vertelde hij achteraf dat hij nog nooit een shirt heeft aangetrokken dat nep zou kunnen zijn.

"I don't think I've ever worn a t-shirt that's been a complete head-fake," aldus Spencer.

Hoewel er dus nog geen officiële bevestiging is dat er daadwerkelijk een nieuwe Battletoads aankomt. Is de kans nu groot dat we in de komende weken of op E3 meer over een nieuwe Battletoads-game te horen krijgen.

Battletoads is een klassieke side-scrolling beat'em up, zoals Double Dragon en Streets of Rage. De game is in de jaren negentig ontwikkeld door Rare, dat nu in bezit is van Microsoft. In de game speel je - zoals de naam al doet vermoeden - met padden, genaamd Rash, Zitz en Pimple. De game wordt nog steeds door vele gamers op handen gedragen en kenmerkte zich vooral door de hoge moeilijkheidsgraad.

Battletoads