Fox en Green geschrokken van auto-ongeluk

Megan Fox en Brian Austin Green zijn behoorlijk van slag geraakt door het auto-ongeluk waar ze donderdag bij betrokken waren. Dat vertelt Green aan People.

Het acteurskoppel reed door Los Angeles toen een dronken automobilist op hun Range Rover knalde. Green en Fox, die onder meer te zien was in twee Transformers-films, raakten niet gewond. "Met mij gaat goed en met mijn vrouw ook", zegt de Anger Management-acteur. "Ik ben natuurlijk geen arts, dus ik weet niet of alles echt in orde is, maar we kunnen allebei nog lopen."

Ook de dronken bestuurder kan het navertellen, dankzij zijn airbag. De politie van Los Angeles heeft de man wel opgepakt voor rijden onder invloed. Green heeft het ongeluk nog niet helemaal verwerkt. "Je beleeft dat moment in je gedachten telkens opnieuw en je vraagt je af of je het anders aan had moeten pakken", legt hij uit.

Toch heeft het ongeval volgens Green ook iets positiefs teweeggebracht. Na de botsing was hij erg opgelucht omdat het stel er zonder kleerscheuren vanaf was gekomen. "Het was een moment van dankbaarheid. Een moment waarop ik het gevoel had dat ik iets terug wilde geven. Een moment om God te bedanken. En daarna dacht ik: dit soort momenten moet ik vaker hebben."

Green (41) en Fox (28) zijn sinds de zomer van 2010 getrouwd. Ze hebben samen twee zoons, de negen maanden oude Bodhi en de tweejarige Noah, die tijdens het ongeluk niet in de auto zaten. Dat laatste gold ook voor hun grote stiefbroer Kassius (11), een zoon van Green uit een eerdere relatie.