Carglass maakt parodie op Bond-poster

Ruitenreparateur Carglass heeft heel snel ingespeeld op de eerste poster van de nieuwe Bond-film Spectre. In Londen werd donderdag de titel van de 24e Bond-film onthuld. Het logo bestaat uit een ster in een ruit, die is ontstaan door een kogel.

Carglass verspreidde vrijdagmiddag op Twitter de Bond-poster, maar dan zonder het sterretje en het kogelgat. Daaronder stond de tekst 'Carglass repareert, Carglass vervangt' te lezen. De afbeelding werd in hoog tempo gedeeld op Twitter en Facebook.

De nieuwe Bond-film is genoemd naar het misdaadsyndicaat van Ernst Stavro Blofeld, de grote aartsvijand van 007. Fans verwachten dat Christoph Waltz, die in de film de bad guy Oberhausen speelt, uiteindelijk Blofeld of een nakomeling van de oerschurk is. Verder spelen actrices Monica Bellucci en Lea Seydoux mee in de film.

Daniel Craig prolongeert zijn rol als Britse geheim agent. Spectre wordt gedraaid door de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema. De kostuums worden ontworpen door Jany Temime, die tientallen jaren in de Nederlandse filmwereld werkte. De nieuwe Bond-film gaat in november 2015 in première.