FOK! wat een weer... Perioden met zon

Welkom! De komende dagen zijn droog, rustig en met veel zon. Dit was gisteren nog wel even anders. Een aantal felle buien met onweer trokken via Zuid-Holland naar Limburg toe. Mijn straat werd helaas overgeslagen.  

Ook in het noorden viel nog wat regen en het hele zooitje had tegen de avond het land weer verlaten. We maken ons nu op voor een paar dagen met mooi weer. De temperaturen zijn vandaag met maximaal 15 graden nog niet zo heel hoog, maar de komende dagen komt er elke dag een graadje bij. De wind komt nog uit een noordelijke richting, maar ook die gaat draaien. In het weekend komt er een zuidelijke stroming op gang. Af en toe ontstaan er wel een paar wolkenvelden, maar dat mag de pret niet drukken dacht ik zo.

Op zondag wordt het op veel plaatsen 20 graden of iets warmer. Mogelijk dat de temperaturen daarna nog verder stijgen, maar dan neemt ook de kans op een ferme onweersbui weer toe.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

TKK
Een fraaie reportage vandaag van Kuikenbiefstuk.

Tkk2
Hij maakte deze foto's...

Tkk3
...nabij de Prins Clausbrug in Utrecht.

Tkk4
De avondschemering was werkelijk...

Tkk5
...prachtig. Mooi verslag Kuiken!