FOK! wat een weer... Zacht

Goedemorgen! En dan heeft het zowaar tóch nog gevroren deze maand. Gisternacht duikelde de minimumtemperatuur in De Bilt naar -0,1 en zodoende hebben we alsnog een vorstdag mee kunnen maken. Deze winter is inmiddels uniek aan het worden wat het aantal vorstdagen betreft, en het einde van het zeer zachte weer is nog steeds niet in zicht.

Wel zijn we qua wind in rustiger vaarwater terechtgekomen en ook de hoeveelheden regen zullen deze week wel meevallen. Het blijft echter niet helemaal droog. Vanmiddag hebben we eerst nog af en toe zon, maar later in de middag neemt de bewolking weer toe en in de avond valt er dan weer af en toe wat regen. Ik zei het net al, de hoeveelheden zullen niet groot zijn. De middagtemperatuur ligt rond de 10 graden. De zuidelijke wind neemt iets toe naar matig tot vrij krachtig.

De komende week houden we dit licht wisselvallige en zachte weer vast. Tegen het einde van de week neemt ook de wind weer toe, doch een storm lijkt er niet meer in het vat te zitten. Hooguit dat de wind aantrekt naar vrij krachtig in het binnenland tot hard aan zee.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Balkon
Het was gisteren lekker weer om een kopje thee te drinken op het balkon.