FOK! wat een weer...Af en toe regen

Welkom! Het viel gisteren toch een klein beetje tegen. De bewolking overheerste de hele dag en zo her en der spetterde het wat. Toch scheen er ook wel een waterig zonnetje, maar ik had op iets meer opklaringen gerekend. Enfin, voor vandaag staat er een nieuwe storing op het programma.

We beginnen de dag nog heel aardig met enkele opklaringen, maar de bewolking neemt in de ochtend alweer toe en uiteindelijk gaat er ook weer af en toe regen vallen. Voor de verandering gaat het ook weer hard waaien. Langs de kust mogelijk weer stormachtig en ook in het binnenland waait het flink. Daarbij komen er ook weer flinke windvlagen voor. Verder wordt het ook vanmiddag weer een graad of 8.

De rest van de week blijft het nog zeer wisselvallig. Op de langere termijn lijkt er een weersverbetering aan te komen, maar dat wil echter niet zeggen dat de temperaturen omlaag gaan.

Hieronder heb ik de pluim van gisteren neergezet en we zien dus duidelijk dat ook februari flink zacht en wisselvallig blijft.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Pluim
Het blijft maar te zacht voor de tijd van het jaar. De sneeuwkansen zijn uiteraard niet groot. (klik voor de grotere versie) Bron:KNMI