Snookeraar Fu te sterk voor Trump op Masters

Het zit voor snookeraar Judd Trump dit seizoen niet mee. Ook in The Masters houdt het toernooi snel op. Marco Fu was in Londen met 6-4 te sterk voor Juddernaut. Trump had in het begin nog wel het betere spel, maar ze gingen toch met een 2-2 tussenstand de interval in. 

Na de pauze legde Fu nog een 138 op tafel en Trump maakte een break van 120. Bij een 5-4 voorsprong voor Fu potte maakte Trump nog wel een century, maar in beslissende frame ging naar de speler uit Hong Kong. Fu zal in de kwartfinale spelen tegen Ding Junhui of Shaun Murphy. 

Stephen Maguire heeft zich ook geplaatst voor de kwartfinale. Hij versloeg Joe Perry met 6-4, nadat hij eerst al snel 5-1 voor stond. Met onder andere breaks van 112 en 80 liep Maguire eenvoudig naar een 3-1 voorsprong uit. Na de pauze daalde het niveau van beide spelers. Er volgden vier matige frames. Met een break van 106 maakte Perry er nog 5-4 van. Kansen kreeg Perry ook in frame tien, maar die hielp hij zelf om zeep. Maguire won het frame en de partij. Zijn volgende tegenstander wordt Neil Robertson of Mark Allen.