Mulder maakt vliegensvlugge rentree

De val in zijn badkamer heeft weinig gevolgen voor Erwin Mulder. De 24-jarige doelman sloot maandag alweer aan bij de trainingssessie van Feyenoord.

Tijdens de winterstop liep Mulder op ongelukkige wijze een handblessure op. Na een val in zijn badkamer vreesde men aanvankelijk voor een gebroken middenhandsbeentje. Nader onderzoek wees uit dat er slechts sprake was van een kneuzing.

Het herstel van die blessure liep sneller dan verwacht. Maandag nam de eerste keus onder de lat van de Rotterdammers al weer deel aan de training ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Dat meldt RTV Rijnmond.

Mulder was vorig seizoen ook lang afwezig met een blessure. Toen hield een teenkwetsuur hem drie maanden aan de kant. Kostas Lamprou nam toen de plek van de eerste doelman in, maar deed dat niet altijd overtuigend. Ronald Graafland fungeert als derde doelman.

Mulder begon dit seizoen twijfelachtig, maar maakte de laatste weken een goede indruk onder de lat bij Feyenoord. Hij speelde alle achttien competitiewedstrijden voor de Rotterdammers.

In tegenstelling tot Mulder verscheen Harmeet Singh niet op het veld tijdens het trainingskamp in Marbella. De Noorse middenvelder bleef in Rotterdam achter, in afwachting van een transfer. Martin van Geel ontkende dat sc Heerenveen zich voor Singh gemeld heeft.