'Kurt Russell was het coolst op set F&F7'

Kurt Russell was het coolst van alle stoere mannen op de set van Fast & Furious 7. "Hij speelt de stoere man die op ons let", zegt acteur Paul Walker tegen MTV. Nogal een compliment, want met sterren als Vin Diesel, Dwayne Johnson en Jason Statham liep de set over van het testosteron.

"Kurt speelt een soort oudere broer, een vaderfiguur die ons in het gareel houdt", gaat Walker verder. "Tot nu toe waren we toch vooral een clubje mafkezen, die gewoon deden waar ze zin in hadden."

De 40-jarige Walker was sowieso erg blij met de komst van de 62-jarige Russell. "Ik was vroeger helemaal idolaat van hem. Ik heb Big Trouble in Little China waarschijnlijk achttienhonderdduizend keer gezien."

"Daarnaast blijkt hij van precies dezelfde dingen te houden als ik", lacht Walker. "Hij racet graag met auto's en banjert vaak door de wildernis. Ik vond het geweldig hem op de set te hebben."

Over de plot van de film, die in juli verschijnt, is nog weinig vrijgegeven. Wel is al bekend dat misdadiger Owen Shaw, in deel zes gespeeld door Luke Evans, een wraakzuchtige broer heeft, gespeeld door Statham. Deze Ian heeft het nu gemunt op Diesels personage Dominic Toretto en zijn team.


'Kurt Russell was het coolst op set F&F7' (Foto: Novum)