FOK! wat een weer... Af en toe zon

Na een uitermate sombere dinsdag ziet het er vandaag weer wat beter uit. Wel moeten nevel en mist eerst even oplossen, maar uiteindelijk verwacht ik op de meeste plekken toch wel enkele zonnige momenten. In het zuidoosten kan het iets langer duren voordat de zon er doorheen prikt.

Op de meeste plaatsen lijkt het dus een heel aardige middag te worden en dat mocht ook wel weer eens een keer.  De temperatuur ligt op hetzelfde niveau als gisteren, ongeveer 10 graden. De wind draait weer naar het zuidwesten toe en is zwak tot matig. Morgen hebben we weer te maken met bewolking en regen.

Na morgen blijft het een aantal dagen droog met af en toe zon. Pas na het weekend lijkt het weer wisselvalliger te gaan worden. De temperatuur blijft de hele periode rond de 10 graden schommelen, maar de nachten worden geleidelijk aan wel wat kouder en aan de grond kan het misschien wel licht gaan vriezen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Winsum
Een rustige morgen op het station van Winsum, maar na een paar minuten was het echter weer helemaal grijs en somber. Moonkin maakte deze fraaie foto uit het hoge noorden.