Blue Ivy dol op muziek Jay-Z

Jay-Z heeft er sinds vorig jaar januari een grote fan bij. Zijn dochter Blue Ivy is volgens de rapper dol op zijn muziek. "Ze hoort een nummer en roept: meer, papa, meer papa's liedjes", doet Jay-Z uit de doeken in een interview met Vanity Fair.

Jay-Z's vrouw Beyoncé zei onlangs dat Blue Ivy liever naar haar rappende vader dan naar haar zingende moeder luistert, maar dat is volgens Jay-Z niet waar. "Ze vindt de muziek van haar moeder ook leuk. Ze kijkt elke avond naar de concerten van Beyoncé." Beyoncé is nog steeds druk doende met haar Mrs. Carter World Tour en neem haar 1,5 jaar oude dochter geregeld mee op reis.

Toen Jay-Z zijn nieuwe plaat Magna Carta Holy Grail opzette, was Blue Ivy al snel verkocht. "Ik draai m'n muziek nooit thuis, maar omdat dit een nieuw album was wel. En ze is dol op alle nummers. Ze is mijn grootste fan."

Door de reactie van zijn dochter maakt het Jay-Z niet meer uit hoe goed Magna Carta Holy Grail, dat in juli uitkwam, verkoopt. "Ook als niemand het koopt is het goed. Het feit dat Blue Ivy er zo dol op is, maakt mij heel gelukkig. En dat is geen cliché. Ze is oprecht en eerlijk omdat ze niet weet dat ze er mij zo gelukkig mee maakt. Ze wil de nummers gewoon heel graag horen."

In het interview, dat in het novembernummer van Vanity Fair staat, is Jay-Z openhartig over zijn jeugd en zijn relatie met Beyoncé. Zo vertelt de rapper dat hij het hart van de zangeres heeft moeten veroveren. "Je moet haar het hof maken", vertelt de rapper, die daten met Beyoncé naar eigen zeggen eerst moest proberen.

Ook als Jay-Z geen wereldberoemde rapper was geweest, had hij geprobeerd het hart van Beyoncé te veroveren. "Als ik dan maar net zo cool was geweest als ik nu ben. Beyoncé is een charmante dame uit het zuiden. Die is niet snel onder de indruk."

Door haar relatie met Jay-Z is Beyoncé volgens haar echtgenoot veranderd. Op Magna Carta Holy Grail rapt Jay-Z dat de zangeres een braaf meisje was, totdat ze hem leerde kennen. "Nu is ze gangsta", grapt de rapper.