Gerard Joling niet van plan Maywood af te bellen

Gerard Joling piekert er niet over Maywood af te bellen voor zijn concerten. De zanger bracht de zussen speciaal voor zijn shows van volgende week weer samen, maar de dames hebben weer knallende ruzie. "Alice heeft een paar keer gedreigd ermee te stoppen. Maar daar hebben wij niets mee te maken, wij zijn professionals."

Alice en Caren, die als Maywood een aantal grote hits scoorden, lagen jarenlang met elkaar in de clinch. Joling bracht de dames weer bij elkaar. In augustus zeiden de zussen dat alles weer koek en ei is. Dat is volgens RTL Boulevard niet waar, in de auto naar huis zouden Alice en Caren elkaar al in de haren zijn gevlogen.

Een medewerker van Joling trok onlangs aan de bel. Door de kibbelende zusjes slaapt hij volgens Joling niet meer en 'zit hij alleen maar onder de rode vlekken van de stress'. "Als het zo erg is, dan moeten we kijken of we misschien iets anders doen", vertelde Joling dinsdagavond in RTL Boulevard.

Het optreden van de zusjes Maywood schrappen is voor Joling echter geen optie. "Ik vind het repertoire van Maywood te mooi om dit af te bellen", vertelde Joling. "Ik heb het gehoord en het is onwijs goed. Als ze in aparte auto's moeten komen, vind ik het prima, zolang ze maar komen."