Vrouw stopt vijf ruggen in kont

Christie Black uit Bulls Gap, in de Amerikaanse staat Tennessee, had een opmerkelijke manier gevonden om vijf gejatte ruggen te verstoppen. De 43-jarige vrouw stopte het gewoon in haar aars.

De vriend van Black, Bobby Gulley, vermoedde al langer dat zijn vriendin geld van hem stal, dus besloot hij haar in de val te lokken. Hij stopte 4.000 dollar in biljetten van 100 dollar in een envelop. Nog eens 10 bankies deed hij in een tweede envelop en beide enveloppen deed hij in een medicijntas, samen met de drugs morfine en oxycodone. Hij legde de tas op een voetbaltafel en ging naar bed.

De volgende ochtend werd hij wakker, en zag dat de inhoud van de tas verdwenen was. Gulley confronteerde zijn vriendin hiermee, die spontaan moest overgeven. Vervolgens vroeg hij waar zijn bankbiljetten waren, en zijn vriendin biechtte op deze in haar reet te hebben gestopt.

Black probeerde het geld met een pleeborstel en een tang te pakken te krijgen, maar tevergeefs. Hevig bloedend werd ze naar het ziekenhuis overgebracht. Hier werd het geld uit haar kont gehaald en achtergehouden als bewijsmateriaal. De vrouw is opgepakt wegens diefstal.

black'Stop dat geld maar in je reet!' (foto: Hawkins County Sheriff's Department)