[Ligue 1] Sterren PSG blijven sukkelen

Paris Saint-Germain presteert vooralsnog teleurstellend in de Ligue 1. Ondanks een goal van Edinson Cavani kwamen de hoofdstedelingen niet langs Ajaccio (1-1). PSG kende vorige week al een teleurstellende start in de Ligue 1. Het sterrenensemble van trainer Laurent Blanc speelde met 1-1 gelijk bij Montpellier en hoopten vanavond de rug te rechten tegen Ajaccio.

Met Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic in de basis leek dat een uit te voeren opdracht, maar niets bleek minder waar. Na negen minuten zorgde Benoit Pedretti op aangeven van Mehdi Mostefa voor een verrassende voorsprong. Hoewel PSG naarstig op zoek ging naar de gelijkmaker, bleef de 0-1 tussenstand lang op het scorebord staan. Pas vier minuten voor tijd moest Ajaccio capituleren. Nieuwkomer Cavani, die voor 63 miljoen euro overkwam van Napoli, schoot PSG met en hard schot van buiten de zestien langszij.

Verder dan 1-1 kwam de Franse topclub, ondanks een legio aan kansen, uiteindelijk niet. Met twee punten uit twee wedstrijden blijven de hoofdstedelingen teleurstellend presteren. De achterstand op koplopers Olympique Lyon, AS Monaco, Olympique Marseille en AS Saint-Etienne bedraagt inmiddels al vier punten.