Emmen hoopt op komst R. Bergkamp

FC Emmen-trainer Joop Gall ziet graag dat aanvaller Roland Bergkamp zijn selectie komt versterken. De oefenmeester verwacht echter dat een akkoord uitblijft. "Tussen vraag en aanbod zit een groot gat", vertelde Gall aan het Dagblad van het Noorden.

Bergkamp deed onlangs nog met Emmen mee in een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo (1-0 verlies, red.). De voormalig aanvaller van Excelsior en VVV-Venlo maakte een dusdanig goede indruk op Gall, dat de club een poging doet om hem vast te leggen. Dat lijkt echter een utopie te zijn geworden.

Naast transferperikelen spelen er ook zaken binnen de selectie. Verdediger Antoine van der Linden (37) is woest op trainer Gall. Nadat beide heren een conflict hadden is de verdediger uit de selectie gezet door de trainer. Van der Linden zou maandag een gesprek met voorzitter Wim Beekmans aangaan, maar dat gaat voorlopig niet door omdat Gall over het conflict had gesproken in de media.

"Wij hadden afgesproken niks te zullen zeggen, maar de beste man houdt zich daar niet aan. Hij heeft dingen gesuggereerd die tot woede bij mij hebben geleid."