FOK! wat een weer... Af en toe zon

Welkom! De liefhebbers van actief weer moeten de komende tijd even pas op de plaats maken, want erg veel lijkt er niet te gaan gebeuren de komende week. Heet zal het niet worden, maar echt koud ook niet. 

Wat gaan we vandaag beleven? Een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zon. In het oosten blijft de bewolking vrij hardnekkig, maar langs de kust komt de zon er vrij snel doorheen en kan het aan het einde van de dag zelfs vrij zonnig worden. Het midden heeft van allebei wat. Door een inversie zou het kunnen zijn dat de bewolking ook elders nog wat hardnekkiger zal blijven en dit is dus nog even afwachten. De temperatuur loopt wel iets op en gemiddeld ligt het kwik rond de 20 graden. Er staat maar een matige zuidwestelijke wind.

Nog steeds lijkt het erop dat het de komende dagen licht wisselvallig blijft. Morgen maar weer eens verder kijken en dan hoop ik dat er weer wat actie op de weerkaarten verschijnt.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Maan1
Vandaag heeft de maan aandacht van Klap.

 Moon2
Een beetje Cirrus mocht de pret niet drukken.