[DFB Pokal] Stuttgart via Bochum naar halve finale

VfB Stuttgart heeft de halve finale van de Duitse DFB Pokal bereikt. In eigen huis won de ploeg met 2-0 van VfL Bochum. Na een ruim kwartier stond de thuisploeg al op een 1-0 voorsprong. Bochum verloor de bal en Stuttgart schakelde razendsnel om naar een counter. Arthur Boka legde af op Christian Gentner. Zijn schot werd van richting veranderd door Bochum-verdediger Holamr Eyjolfsson en vloog het doel in.

Na rust bleef Stuttgart de betere ploeg. Een kwartier in de tweede helft resulteerde dit in een grote kans voor opnieuw voor Gentner, maar Michael Lumb kopte de bal van de doellijn weg. Tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg het karwei af. Ibrahima Traoré veroverde de bal en na een goede solo legde hij hem af op Vedad Ibisevic. Beheerst schoot de Bosniër de 2-0 binnen.