FOK! wat een weer...Op en af

Goedemorgen! Het gaat allemaal erg snel op de weerkaarten. De ene storing is nauwelijks het land uit of de volgende staat alweer klaar. Gisteren brak de zon soms verrassend goed door, maar tegelijkertijd vielen er ook nog een aantal buien. Daar zaten soms een aantal actieve exemplaren tussen en lokaal kwam er daarbij onweer voor.

De volgende storing is voor vanmiddag bedoeld en dus gaat het opnieuw een paar uur regenen. De stroming is nog steeds erg sterk en voordat we het weten klaart het in de middag alweer op. Een enkele bui blijft dan nog wel mogelijk. De wind komt nog steeds uit het zuidwesten en vrijwel de hele dag zijn er zware windstoten mogelijk. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 8 graden.

De komende dagen blijven we dit afwisselende weer houden. Een nieuwe depressie trekt vrijdag ten zuiden van ons langs en kan lokaal voor veel regen gaan zorgen. In het kielzog van dit lagedrukgebied stroomt er tijdelijk wat koudere lucht over het zuidoosten. Misschien dat de regen daar even in natte sneeuw overgaat, maar het is nog te vroeg om daar al helemaal zeker van te zijn.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Avondlucht Het huis van qtel staat op een open vlakte en de wind gierde om het huis heen, aldus qtel. Ook was er een prachtige avondlucht te zien.