App Store Update: week 3

Elke week verschijnen er in de App Store een heleboel nieuwe games. Om te weten welke van deze games belangrijk zijn, maken we bij FOK! elke week een lijst van de opvallendste spellen.

1. Infestor, €0,89

Ravenous Games heeft met de League of Evil-serie al bewezen dat het hele goede games kan maken. Infestor speelt langzameren bevat maar 60 levels, maar het is goed dat de ontwikkelaar eens iets anders probeert.

2. Busy Bags, €1,79

Deze time management-game speelt zich af op een vluchthaven.

3. Final Fantasy: All The Bravest, €3,59

De games in de App Store van Square Enix zijn niet de goedkoopste, maar met All The Bravest gaat de ontwikkelaar toch wel wat te ver. De game is sowieso al niet goed genoeg om te spelen, maar 35 personages voor  €0,89 per stuk is wel zeer duur.

4. Heroes and Castles, €0,89

Deze game ziet er heel goed uit en mengt tower defense met RPG-elementen.

5. Lode Runner Classic, €2,69

De App Store is de ideale plaats om oude games nieuw leven in te blazen en dat is precies wat dit spel doet.

6. Temple Run 2, gratis

Eindelijk is het zover, na talloze rip- en spin-offs van deze endless runner, is de officiële opvolger eindelijk uitgekomen.

7. Tin Man Can, €0,89

Een nieuwe week betekent een nieuwe release van Chillingo. Deze game is een auto-runner (een game waarin je personage vanzelf loopt) maar toont aan dat ook dit genre zeer moeilijk kan zijn.

8. Undead Soccer, gratis

De naam zegt eigenlijk al genoeg en voor deze prijs heb je geen excuus om het niet eens te proberen.

9. Momonga Pinball Adventures, €0,89

“Steun een Nederlandse ontwikkelaar en krijg er één van de beste pinball-games uit de App Store bij!” Deze slogan zou zeker niet misstaan bij deze game van Paladin Studios.

P.S. Voorlopig geven we nog geen informatie over Android games, maar wat niet is, kan nog komen!