FOK! wat een weer...Morgen kans op sneeuw

Goedemorgen! Voor het gevoel is het vandaag echt bitterkoud, want de gevoelstemperatuur ligt vanmiddag tussen de -10 en -15 graden. Dit komt omdat de oostenwind nog verder is toegenomen. Verder is het met een middagtemperatuur van -4 graden echt een ijskoude winterdag.

Het blijft vandaag overwegend bewolkt en in het zuiden is er kans op wat lichte sneeuw. De kans op opklaringen is vandaag niet zo heel groot helaas. De wind kan op de Wadden even toenemen tot hard en in het binnenland waait het met windkracht 5 ook stevig door. Morgen moeten we even in de gaten gaan houden, want er komt een sneeuwzone aan. In de zuidoostelijke helft van het land is er ook kans op ijsregen en misschien wel ijzel. Het blijft daarbij wel vriezen dus is er een grote kans op gladheid.

Ook de hele volgende week blijft het vriezen. Depressies lijken geen kans te zullen krijgen om de winter te gaan verjagen. Er blijft wel vrij veel bewolking hangen en daardoor zal het in de nacht hooguit licht tot matig gaan vriezen. Alleen morgen is er dus kans op wat sneeuw, maar verder blijft het overwegend droog.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Tropische bloemTussen alle winterkou door even 2 mooie en warme plaatjes van KlapMongeaul.

.Tropische plant
KlapMongeaul zal nu wel zitten te bibberen...