FOK! wat een weer...Wat motregen

Goedemorgen! Er is veel bewolking en er valt vooral in de ochtend op veel plaatsen motregen. Later op de dag wordt het overwegend droog, maar het blijft helaas op de meeste plaatsen gewoon bewolkt.

Het is mogelijk dat er vanmiddag in het noorden een paar opklaringen voorkomen, maar ook daar zal de bewolking wel de boventoon blijven voeren. Op de meeste plaatsen is het dus wéér een zonloze dag en dit zal ook nog niet de laatste in deze reeks zijn. De temperatuur loopt vandaag op naar ongeveer 9 graden. Het gaat vandaag wel wat harder waaien en misschien dat er op de Waddeneilanden even een windkracht 6 komt te staan. Ook de komende dagen verlopen bewolkt en vrij zacht.

In Duitsland krijgen de weersystemen die boven Europa hangen altijd een naam. Het hogedrukgebied waar wij mee te maken hebben is Xerxes genoemd, terwijl het lagedrukgebied Alfredo enorme hoeveelheden regen in het zuidoosten van Duitsland bracht. Verder vinden we op de Europese weerkaart nog Boris en Udine terug. Hogedrukgebieden krijgen dit jaar een vrouwelijke naam en de mannen zorgen dit jaar voor alle regenbuien. De heren hoeven gelukkig niet bang te zijn, want elk jaar wordt dit weer omgedraaid.

Nederland
:Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

KleurenfestijnKlapMongeaul kwam in Portugal een heleboel prachtige kleuren tegen!