Paris zegt sorry tegen homo's

Paris Hilton heeft haar excuses aangeboden voor haar hatelijke uitspraken over homoseksuelen. "Homo's zijn de sterkste en meest inspirerende mensen die ik ken", aldus Hilton.

Hilton's excuses is een antwoord op een gesprek tussen haar en een vriend dat stiekem werd opgenomen tijdens een taxirit in New York. De blonde celebrity zei onder andere dat homo's de geilste mensen ter wereld waren en dat de meeste van hun wel AIDS zouden hebben. Eerder had ze al een verklaring afgelegd waarin ze probeerde uit te leggen wat ze bedoelde.

Haar verontschldigingen zijn ook gepubliceerd op de website van GLAAD, een homorechtenorganisatie: "Ik heb zo'n spijt van wat ik heb gezegd. Ik voel me enorm slecht over het feit dat ik zoveel van mijn homovrienden, fans, en hun families gekwetst heb met mijn opmerkingen. Ik hield een privégesprek met een vriend van mij (die ook homo is). Ons gesprek was absoluut en op geen enkele manier slecht bedoeld tegenover de homogemeenschap. Ik kan niet met woorden beschrijven hoe graag ik elk woord zou willen terugdraaien. Homo's zijn de sterkste en meest inspirerende mensen die ik ken. Ik weet het... nogmaals, het spijt me, vanuit het diepste van mijn hart. Ik voel me zo slecht. Ik hoop dat iedereen mijn excuses wilt aanvaarden en dat iedereen weet dat dit niet is hoe ik ben en hoe ik me voel, op geen enkele manier."