Paris Hilton vindt homo's walgelijk

Paris Hilton heeft niet veel goede woorden over voor homo's. De blonde socialite noemt homoseksuelen 'walgelijk'. Een gesprek tussen Paris en een vriend werd stiekem opgenomen in een New Yorkse taxi. Het audiofragment is te beluisteren op de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Gatver. Homo's zijn de geilste mensen ter wereld", reageert Paris op het verhaal van haar homoseksuele vriend over een app die homo's gebruiken om af te spreken voor seks. "Ze zijn walgelijk, de meesten zullen wel aids hebben."

Paris zegt dat ze als de dood zou zijn als ze een homo zou zijn. "Je sterft aan aids." Een woordvoerder van de hotelerfgename zwakt Paris' uitspraken af. "Ze wilde alleen benadrukken dat het voor iedereen gevaarlijk is om onveilige seks te hebben en dat het kan leiden tot een levensgevaarlijke ziekte."

De woordvoerder zegt dat Paris homo's absoluut niet wilde beledigen. Haar walging zou gaan over de app en niet over homo's in het algemeen. "Paris is een groot voorstander van de homogemeenschap en zou zich nooit opzettelijk negatief uitlaten over iemands geaardheid."