Dit weekend is het N7 Bounty Weekend

Komend weekend, van 21 tot 23 september, is er voor Mass Effect 3 weer een N7 Bounty Weekend genaamd Operation: PATRIOT. Tijdens dit speciale multiplayer-evenement kunnen weer de nodige Commendation en Victory Packs verdiend worden.

BioWares N7 Bounty Weekends zijn gebeurtenissen die de Mass Effect 3-community vragen om bepaalde doelen te bereiken in een bepaald tijdskader. Als de doelen zijn bereikt, ontvangen alle spelers die actief zijn tijdens die periode bepaalde beloningen. Hieronder staan de doelen en de beloningen.

Het scenario: Cerberus blijft druk uitoefenen op onze troepen en belemmeren zo onze strijd tegen de Reapers. Onze bondgenoten hebben hun top militaire eenheden ingeschakeld om zich op het meeste waardevolle onderdeel van Cerberus te richten: hun Atlas Mechs.

- Squad Doel: Extractie op een willekeurige moeilijkheidsgraad met alle teamleden als een niet-menselijke ras. Vereist twee of meer spelers in het team.
- Allied Doel: Vernietig 600.000 Atlas Mechs op een willekeurige kaart en moeilijkheidsgraad. Een bijzondere omstandigheid is dat de rijsnelheid van escort drones is gereduceerd.
- Squad Doel Succes: Alle team leden worden beloond met een Commendation Pack.
- Allied Doel Succes: Alle spelers worden beloond met een Victory Pack.

Ook is het mogelijk om een nieuw zeldzaam wapen te ontgrendelen voor multiplayer. Deze Argus Assault Rifle was voorheen alleen beschikbaar in singleplayer.

Operation: Patriot

Mass Effect 3 Argus Rifle