Uitslagen Jupiler League (10/08/2012)

De Graafschap is goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Jupiler League. De Doetinchemmers wonnen door doelpunten van Karim Tarfi en Soufian El Hassnaoui met 2-0 van Excelsior. Beide clubs kwamen vorig seizoen nog uit in de Eredivisie. Toen eindigden beide wedstrijden in een gelijkspel.

Sparta heeft de eerste drie punten binnen. SC Veendam werd in Rotterdam met 2-1 verslagen. Sandro Calabro maakte na amper drie minuten spelen het eerste doelpunt van dit seizoen in het betaald voetbal. In de tweede helft maakte de spits ook de tweede Rotterdamse goal. Lars Hutten had er na een kwartier spelen 1-1 van gemaakt.

Zondag wordt de eerste speeldag in de Jupiler League afgesloten. Dan staan FC Volendam - SC Cambuur en FC Oss - FC Den Bosch op het programma.