Bewegende, sinistere poster voor Sinister

Vandaag is er een nieuwe poster voor de film Sinister vrijgegeven. Het is veilig om te zeggen dat het bijna beklemmend is om naar te kijken.

Regisseur Scott Derrickson heeft samen met scenarist C. Robert Cargill de film gemaakt. In de hoofdrollen zijn onder meer Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson en James Ransone. Horrorauteur Ellison Oswald (Hawke) heeft een carriere kunnen opbouwen door fouten van de politie breed uit te meten. Voor zijn nieuwste project onderzoekt hij een schokkende moord in een klein dorpje, waar hij als een van de eerste bij is. Bij aankomst gebeuren er zeer vreemde gebeurtenissen die veroorzaakt lijken te zijn door een mysterieus persoon. Ellison verhuist naar het huis waar de moord is gepleegd en gaat zelfstandig op onderzoek uit. Na enige tijd ondekt hij een doos vol met videorollen. In vele shots is een duistere man te zien, een zogenaamde 'eter der kinderen'-demoon. Iedereen die de man ziet is zijn leven niet zeker.

Sinister gaat op 26 augustus in premiere tijdens het Film4 FrightFest bij onze noorderburen. Op 15 november kunnen wij de film in de bioscoopzalen verwachten.

(Voor het afspelen van de motionposter is Quicktime nodig. Mocht de poster niet werken, klik dan hier voor een 'stilstaande' versie.)