Vampierenbloed in Blood Knights

Uitgever dtp entertainment heeft vandaag Blood Knights aangekondigd, een hack & slash met vampieren, veel items en hoe kan het ook anders, veel bloed.

Blood Knights speelt zich af in de middeleeuwen. Jeremy, een vampierenjager die tijdens een van zijn jachten het bloed van de onsterfelijke vampier Kain moet beschermen, is door de sexy mysterieuze vampier Alysa gebeten. Door het lot moeten de twee vijanden samenwerken om het bloed van Kain niet in handen te laten vallen van andere vampieren anders zal Kain weer op aarde rondlopen. 

Jeremy is een machtige strijder die twee wapens gebruikt om tegenstanders een kopje kleiner te maken, terwijl Alysa kruisbogen, vallen en bommen gebruikt om vijanden van een afstand te doden. Beiden zijn vampier en krijgen sterkere krachten in de loop van het spel. Jeremy kan bijvoorbeeld een grote groep vijanden naar zich toe trekken zodat ze in zijn bereik komen om zijn zwaarden te gebruiken. De twee zullen veel vijanden en vallen tegenkomen. Daarnaast zijn er sterkere bazen, soms inclusief sexy outfit, die je elk met een andere stragie moet aanpakken. De speler kan beide personages besturen in singleplayer, maar daarnaast wordt co-op ondersteund.

Blood Knights komt deze zomer voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc uit.