'City wil 31 miljoen voor Ibrahimovic betalen'

Manchester City zou Zlatan Ibrahimovic 19,5 miljoen euro aan jaarsalaris willen bieden om in het Etihad Stadium te komen spelen en zou AC Milan 31 miljoen willen betalen om de transfer te laten slagen, zo meldt The Sun. Volgens het Britse tabloid The Sun heeft City met Mario Balotelli, Edin Dzeko, Carlos Tévez, Sergio Agüero en John Guidetti niet genoeg aanvallers in de selectie zitten.

Roberto Mancini werkte in zijn tijd bij Internazionale ook al eens samen met de excentrieke spits en zou in hem de ideale man zien om zijn elftal nog verder mee te versterken. City zou een bod van 31 miljoen euro voldoende achten om diens werkgever AC Milan over te halen zijn aanvaller te laten vertrekken. Ibrahimovic zelf verklaarde vorige week nog dat zijn toekomst in Milaan ligt en dat hij de Scudetto wil heroveren.

Met enfant terribles als Carlos Tévez, Micah Richards en vooral Mario Balotelli lijkt het binnenhalen van een speler als Zlatan Ibrahimovic vragen om problemen. Roberto Mancini is er echter de man niet naar om in problemen te denken, hij kijkt vooral naar Ibrahimovic' exceptionele kwaliteiten.