Van de Laak treurt: "Seizoen is nu mislukt"

Koen van de Laak viel zondag voor de tweede wedstrijd op rij in bij FC Groningen, maar hij hield er weinig plezier aan over omdat Roda JC zegevierde. 

Groningen ging thuis met 0-1 onderuit "Je kunt wel raden dat er een teleurgestelde stemming heerste in de kleedkamer. Dat mag ook wel", zei Van de Laak op de clubsite van Groningen. "De play-offs zijn zo goed als verkeken en dus is het seizoen mislukt", aldus de middenvelder.

"Het is nu zaak de competitie een waardig einde te geven. Volgende week wacht ons een mooie uitdaging in Amsterdam. Het was niet goed, maar in deze situatie hoeft het niet altijd mooi. Het geluk ontbrak, terwijl we ook wel veel strijd hebben geleverd. Helaas wonnen we op de juiste momenten de duels niet. Het doelpunt viel weer uit een stilstaande situatie", zei Van de Laak.

"We hebben niet veel kansen gecreëerd, maar ook weinig weggegeven. We hadden niet hoeven te verliezen", besluit de 29-jarige Brababnder, die lange tijd buitenspel stond vanwege een zware knieblessure. "Ik heb meer minuten gemaakt dan afgelopen donderdag en dat is goed."