[Serie A] Juventus rekent thuis af met Napoli

Juventus heeft het verschil met koploper AC Milan in de Serie A zondag teruggebracht tot twee punten. De ploeg van trainer Antonio Conte was thuis met 3-0 te sterk voor Napoli. Juventus profiteert optimaal van het puntverlies van de Milanezen zaterdag bij Catania. Napoli blijft steken op de vierde plaats, drie punten achter Lazio Roma.

Juventus maakte in Turijn pas na rust het verschil. Leonardo Bonucci scoorde in de 53e minuut, nadat hij de bal uit een vrije trap van Andrea Pirlo voor de voeten had gekregen. Vidal maakte er met een hard schot 2-0 van, waarna het slotakkoord voor Fabio Quagliarella was.

Napoli speelde de laatste vier minuten met een man minder na een rode kaart voor Juan Zúñiga.

Juventus rekent thuis af met Napoli (Foto: Novum)