[GP2] Uitslag Race 2 Maleisië

James Calado heeft in de GP2 Series de sprintrace in Maleisië gewonnen. De Brit bleef Esteban Gutierrez en Felipe Nasr voor. Giedo van der Garde reed in een sterke race naar plaats vier, terwijl Nigel Melker genoegen moest nemen met een veertiende stek.

Calado mocht van poleposition starten en werd nog in de opwarmronde bijna aangereden door Gutierrez. Dat was ook het dichtste bij dat de Mexicaan bij de Brit wist te komen. Nasr hield eenvoudig de derde plaats, al moest hij in het begin Stefano Coletti nog wel even voorlaten. De Monegask ging daarna iets te wijd en viel zo terug naar de zesde plaats.

Fabio Leimer lag enige tijd vierde, maar moest deze plaats laten aan Van der Garde die vanaf de negende plaats snel naar voren opgerukt was. Leimer verloor nog een plaats aan Luis Razia om zo zesde te worden. Voor Melker zat er niet meer in dan een veertiende plaats. Marcus Ericsson zorgde nog voor spectakel door bij een inhaalpoging op Davide Valsecchi de Italiaan te raken en hem een koprol te bezorgen. Beide coureurs vielen hierdoor uit.

De uitslag van de race kan hier worden gevonden.