Sunderland wil Ji niet verhuren

Sunderland is niet van plan Ji Dong-Won te verhuren. Clubs die zich voor de Zuid-Koreaan meldden, werden weggewuifd. Ji maakte furore op nieuwjaarsdag toen hij diep in blessuretijd Manchester City nekte door de winnende treffer namens Sunderland binnen te schieten. Sindsdien nam de interesse toe.

De Zuid-Koreaan is bezig aan zijn eerste seizoen bij Sunderland, waar hij nog geen basisplaats heeft kunnen veroveren. Wel zit de Zuid-Koreaan altijd op de bank en viel hij al regelmatig is. De Engelse club is daarom niet van plan mee te werken aan een tijdelijk vertrek van de spits. "We hebben een aantal telefoontjes gehad van buitenlandse clubs, maar hebben hen laten weten dat een transfer geen optie is", vertelt manager Martin O'Neill aan The Sunderland Echo

"Deze jongen heeft veel talent, maar is pas net in Engeland en moet nog even wennen aan het spel. We willen zijn progressie en ontwikkeling van dichtbij blijven volgen." Volgens de krant waren Schalke 04 en PSV de geïnteresseerden. PSV had afgelopen zomer ook al belangstelling voor de aanvaller, maar werd toen afgetroefd door Sunderland.