Script veranderd na Mass Effect 3-lek

Eerder deze maand is er een bètaversie van Mass Effect 3 gelekt op Xbox Live waardoor sommigen plotdetails uit de doeken wisten te doen. Sindsdien is volgens Ray Muzyka van BioWare het script aangepast en kan het einde mogelijk nog verder bewerkt worden. Dit meldt website CVG.

Muzyka kijkt er echter positief tegenaan. "Als je dit in het groter geheel bekijkt, komt eruit dat meer mensen over de game praten, en er dus meer interesse in is", aldus Mazyku. "De meesten zullen de spoilers niet eens bekijken." Hierop volgend gaf hij wel aan dat dat script al veranderd is, en dat het mogelijk nog meer komt te veranderen gebaseerd op feedback van de fans.

"We luisteren constant naar onze fans. We luisteren naar ze middels het forum, en de feedback uit hun verhalen. We lezen het allemaal. Als we er ideeën uit kunnen halen die onze game beter maakt, natuurlijk. We zijn niet tegen het aannemen van feedback. Dat is een onderdeel van onze kernwaarden: nederigheid. [..] Het is ons publiek. Zij zijn de reden dat we bestaan", aldus Muzyka