Game of the Decade-toernooi - Dag 14

Vandaag dag veertien van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Bayonetta
Bayonetta is een heks die haar geheugen kwijt is. Om deze terug te krijgen gaat ze op avontuur waar ze haar tegenstanders te lijf gaat met haar haar en verschillende vuurwapens. Bayonetta is een dame waar je niet mee solt.

Dead Space 2
Het tweede deel uit de Dead Space-serie is enger dan ooit. Je speelt weer als Isaac Clarke maar dit keer ben je op een ruimtestation geland waar behoorlijk veel gespuis rondloopt. Aan jou de taak om al dit 'scum' terug naar het rijk der doden te sturen. Graag een extra onderbroek bij de hand houden.

God of War 2
In deel twee van de God of War-serie vervolg je het verhaal van Kratos die nu op de stoel zit van de oorlogsgod Ares. De game is nog mooier en actievoller dan het eerste deel met gigantische eindbazen en meer wapens.

Just Cause 2
Just Cause 2 moet wel het spel zijn waar alles mogelijk is. Je hebt een gigantisch eiland tot je beschikking, alle mogelijke voertuigen en een stuk touw waarmee je alles aan elkaar kunt bevestigen. Alsof je op je vijfde in een grote speeltuin komt. Plezier alom in Just Cause 2.

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 is nog niet eens zo lang geleden uitgekomen, maar wordt door bijna iedereen gezien als de beste Naruto-game. De prachtige graphics, de goede gameplay en de trouwheid aan de serie deed het erg goed bij de fans.

Resident Evil Remake (GC)
Resident Evil 1 wordt door velen nog steeds gezien als de beste Resi. Maar grafisch is de game op de PlayStation 1 natuurlijk wat outdated. Goed plan om er dus een Remake van te maken. De game was grafisch opgepoetst, had nieuwe gameplayelementen en is weer een genot voor elke horrorfan.

Super Mario Sunshine
Mario keerde weer terug naar een Nintendo-console, en dit keer was het de Gamecube. De evil guys hadden nu niet alleen de prinses ontvoerd, maar ook het eiland vol met smurrie en olie bedekt. Tijd voor Mario om zijn échte beroep te laten gelden, namelijk die van loodgieter. Yahoo.

Titan Quest
De ultieme koning van de top down hack 'n slashers blijft natuurlijk Diablo, maar Titan Quest kwam aardig in de buurt. Je speelt in de hoogtijden van de Griekse mythologie. Uiteraard een mooie tijd om iedereen om te leggen. Dat was natuurlijk rammen op die muisknop.