Tweede kans voor APB begonnen

De bètatest van de gratis online game All Points Bulletin Reloaded is maandag van start gegaan. Dat maakt uitgever GamersFirst maandag bekend. APB Reloaded is een verbeterde versie van de grootschalige online game APB waar uitgever Electronic Arts eind vorig jaar de stekker uit trok.

APB Reloaded bevat volgens GamersFirst een groot aantal verbeteringen. Zo zijn er onder andere nieuwe wapens, karakters en levels aan de game toegevoegd. GamersFirst zegt de kritiek op het origineel ter harte te hebben genomen en spelers een leukere game te kunnen bieden die niets kost om te spelen.

Zo'n honderdduizend gamers werden eind vorig jaar de dupe nadat All Points Bulletin twee maanden na release offline werd gehaald. De gamers hadden naast een aanschafprijs van vijftig euro ook maandelijks abonnementsgeld betaald. Gamestudio Realtime Worlds kon met zo'n kleine spelersgroep de servers niet langer laten draaien en ging failliet. Er werd gezocht naar een partij die het online spel wilde overnemen. Dit werd de gratis online spelletjesgigant GamersFirst.


Tweede kans voor APB begonnen