LA Noire zal op drie Xbox-discs verschijnen

We zitten er al een tijdje op te wachten en hij komt eraan; LA Noire. Vandaag heeft Rockstar meer verteld over de grootte van de game. Het totale spel zal in drie discs uitkomen voor de Xbox 360. De PlayStation 3 zal gewoon één Bluray-disc bevatten.

Het was voor Rockstar niet mogelijk om de game op een andere manier naar Xbox 360 te brengen, volgens een developer. De grootte van de wereld, de verhalen en de MotionScan hebben de game groter gemaakt dan een simpele disc.

"L.A. Noire was always going to be a massive game, from the size and detail of the world to the length of the cases, and of course, the sheer amount of MotionScan data required for the faces of over 400 actors in-game.

To tell the story and make the game we wanted to make, we knew that it was going to take an entire single layer Blu-ray disc and three Xbox discs."

Gamers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze om de tien minuten discs moeten wisselen. Rockstar heeft ervoor gezorgd dat er maar twee keer gewisseld hoeft te worden, op twee strategische punten. Je zult dus nooit midden in een case hoeven te wisselen. Verder werd er verteld dat er nog genoeg DLC in de maak is en dat je je niet lang hoeft te vervelen, zou je de game al afgerond hebben.