De Boer: "Alles in eigen hand"

Frank de Boer was erg tevreden met de 4-1 zege op Excelsior, al kon het veldspel hem niet echt bekoren. "We hebben in de race om de titel alles weer in eigen hand."

"Het was vandaag zeker geen makkie, gezien het spelbeeld", aldus De Boer. "Na de pauze kregen we ook nog eens een slordige 1-1 om de oren, terwijl er geen aanleiding voor een tegendoelpunt was", vond de trainer. "Uiteindelijk gaat het om het resultaat. We hebben nu alles in eigen hand."

Collega Alex Pastoor was niet te spreken over het feit dat Ajax beelden van Feyenoord - PSV liet zien. "Volgens mij is het de eerste keer dat ze hier voor Feyenoord juichen. De doelpunten daar waren te zien in het stadion, waardoor het Ajax-publiek er meer achter ging staan. Best onsportief."

Pastoor vervolgt: "Simon Kelder vertelde me zelfs dat het verboden is om dat te laten zien. We hebben ook meermaals gevraagd of Ajax de beelden niet meer wilde tonen." Wat is de oplossing? "De wedstrijd overspelen is een prima oplossing", grapte Pastoor tot slot.