Van den Brom 'moe' van Verhoek-geruchten

ADO Den Haag-trainer John van den Brom heeft geen reden om er niet van uit te gaan dat Wesley Verhoek volgend seizoen nog in Den Haag speelt. Dat zegt de coach in De Telegraaf.

"Nog geen enkele club heeft zich gemeld bij ons en hij staat tot medio 2012 onder contract", aldus Van den Brom over de uitblinker van dit seizoen bij ADO. De goede prestaties van Verhoek hebben hem een de interesse van grotere clubs opgeleverd.

Onder meer Ajax zou zijn oog hebben laten vallen op de buitenspeler met een fluwelen traptechniek. Zelf ziet Verhoek een transfer naar Amsterdam wel zitten. Van den Brom: "Ik weet hoe het werkt, maar ik word er moe van dat er al wordt gesproken alsof Verhoek is verdwenen."

Wel heeft hij een schaduwlijstje opgesteld, mocht Verhoek deze zomer vertrekken. "Wij hebben ons huiswerk gedaan en een schaduwlijstje geformeerd met daarop een vervanger voor Verhoek. Of zo iemand komt, is afwachten, aangezien dat ook zal afhangen van het moment waarop Verhoek eventueel vertrekt", aldus Van den Brom.