Djukic vervangt Vigo bij Hércules

Royston Drenthe en Piet Velthuizen hebben bij Hércules Alicante een nieuwe trainer. Miroslav Djukic neemt het stokje over van de onlangs ontslagen Esteban Vigo.

Onder leiding van Vigo presteert de promovendus dit seizoen erg zwak. Hércules staat op de laatste plaats in de Primera División. In Spanje degraderen de laatste drie ploegen naar de Segunda Division. De Servische trainer Miroslav Djukic moet dit zien te voorkomen.

Afgelopen zondag verloor Hércules met 4-0 van Osasuna. Dit betekende het einde in Alicante voor Vigo. Djukic is bekend in de Spaanse competitie. Niet als trainer, maar als speler. Hij verdedigde ooit het shirt van Valencia en Deportivo La Coruña. In 2008 was hij al een bondscoach van Servië en was hij later trainer bij het Belgische Excelsior Moeskroen.

De frisse wind biedt misschien hoop voor Velthuizen. De voormalig doelman van Vitesse tekende aan het begin van dit seizoen een langdurig contract, maar moet genoegen nemen met een plek op de bank. Hierdoor is hij ook uit beeld geraakt bij bondscoach Bert van Marwijk.