"Suárez is een legende in de maak"

Luis Suárez heeft in zijn eerste weken bij Liverpool veel indruk gemaakt. De nieuwe publiekslieveling heeft Fernando Torres al doen vergeten.

Oud-speler Jamie Redknapp is lovend over de voormalige aanvoerder van Ajax. "Luis Suárez is een Liverpool-legende in de maak." De aanvaller speelde een grote rol in de overwinning van afgelopen weekend tegen Sunderland (2-0). Hij tekende voor de tweede treffer en deed dat vanuit een onmogelijke hoek.

Door de zege op Sunderland doet Liverpool nog mee om Europees voetbal. Redknapp kan alleen maar genieten van Suarez. "Luis Suárez is een Liverpool-legende in de maak. Vergeet Fernando Torres, die zich moet aanpassen na een grote transfer. Suárez kost het geen enkele moeite om zich aan te passen sinds hij bij Liverpool speelt", meent Redknapp.

"Luis doet me denken aan Carlos Tévez. Hij is razendsnel, explosief en speelt altijd met een lach op zijn gezicht. Ik denk dat hij niet alleen een aanwinst is voor Liverpool, maar voor de gehele Premier League", besluit Redknapp.