Suárez: "Ik kon het prima vinden met Mounir"

Luis Suárez zegt nooit ruzie te hebben gehad met zijn voormalige teamgenoot Mounir El Hamdaoui. Dat laat de spits van Liverpool weten in het dagblad Sp!ts. Na de transfer van Suárez kwamen er geruchten op gang over een slechte relatie tussen de twee.

"Ik kon het prima met hem vinden", aldus Suárez. Volgens de geruchten had Suárez El Hamaoui naar het toilet gestuurd, op de vraag waar zijn plaats was in de kleedkamer. Daarop zou El Hamdaoui de Uruguayaan naar de keel hebben gegrepen. 

"Wie heeft dat gezegd", aldus Suárez in de krant. "Wat een onzin. Ik heb nooit ruzie met Mounir gehad. Iedereen zei dat wij niet samen in een elftal konden spelen, maar zowel binnen als buiten het veld hadden we een prima relatie. Natuurlijk haalden we wel eens grapjes uit, maar dat deed ik bij alle spelers, niet alleen met Mounir. Maar die wc-grap is echt grote onzin. En dat hij zijn hand op mijn keel heeft gezet is net zo'n fabeltje."

Suárez stuurde de Marokkaan zelfs een sms toen deze zijn debuut maakte voor Ajax, om hem succes te wensen. "Dat zou ik nooit doen als we ruzie hadden gehad." Overigens betreurt Suárez de moeilijke relatie tussen Frank de Boer en El Hamdaoui. "Het is jammer voor Mounir, want hij is een goede jongen. Maar het is ook jammer voor Ajax, want ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken."