"Arsenal heeft De Vrij nooit bekeken"

Arsenal heeft de geruchten rondom Stefan de Vrij eigenhandig de kop ingedrukt. Enkele dagen geleden werd namelijk gesuggereerd dat The Gunners geïnteresseerd zouden zijn in de diensten van de speler van Feyenoord.

Steve Rowley liet weten dat hier niets van waar is. "Met Feyenoord werken we op dit moment goed samen en de relatie is uitstekend. Daarom was het bericht bij de NOS-televisie, waar werd gemeld dat ik bij ADO-Feyenoord was en Stefan de Vrij (18) bij de club wil weghalen, onzin en pijnlijk voor alle betrokkenen."

Daarnaast benadrukte Rowley dat Arsenal nooit naar De Vrij heeft gekeken. "Wij zoeken geen centrale verdediger, De Vrij heb ik nooit bekeken en tijdens ADO-Feyenoord zat ik in mijn favoriete Indische restaurant in Londen. Als we ooit interesse in een speler van Feyenoord zouden hebben, maken we dat openlijk aan Stanley Brard of Eric Gudde bekend. Dat zijn de mensen met wie wij communiceren."

De relatie tussen Feyenoord en Arsenal zal dus niet snel bekoeld raken. Daarnaast geven de Rotterdammers Ryo Miyaichi de kans om zich in de Nederlandse competitie te ontwikkelen. De Japanner staat onder contract bij de formatie uit Londen, maar komt tot het einde van het seizoen op huurbasis voor de club uit Rotterdam-Zuid uit. Bovendien willen de Londenaren met de samenwerking geen optie hebben op spelers, die bij Feyenoord onder contract staan.