Pandiani deelt nieuwe sneer uit aan 'theatrale' Ronaldo

Walter Pandiani heeft nog steeds geen goed woord over voor Cristiano Ronaldo. De Uruguayaan ergert zich aan de 'stuitende arrogantie' van de Portugees.

Real verloor eind januari van miniem verschil van Osasuna (1-0). Het betekende sportieve revanche voor Pandiani, die zich in de aanloop naar het competitieduel bont en blauw had geërgerd aan zijn tegenstander. Ronaldo liet zich zeer laatdunkend uit over de 'sloebers' van Osasuna.

Het resulteerde na afloop van het duel in een aanvaring tussen Pandiani en Ronaldo. Enkele weken later is de ruzie tussen het tweetal nog niet bekoeld, zeker niet aan Uruguayaanse zijde. "Dat deed me destijds pijn, die stuitende arrogantie", liet Pandiani weten tegen het radiostation COM Radio.

"Als hij zich in mijn thuisland Uruguay ook zo zou gedragen, zou hij heel snel een afspraak met een tandarts moeten maken. Misschien zou hij dat theatrale gedoe en zijn maniertjes achterwege laten, mocht hij in mijn land spelen, maar het is zeker dat we dat niet zouden tolereren."