Berg wil niet over toekomst praten

Marcus Berg maakte tegen AZ gisteravond zijn vijfde en zesde competitiedoelpunt namens PSV. De van Hamburger SV gehuurde spits was na afloop tevreden, maar wil nog niet over zijn toekomst praten.

"Ik had voor de wedstrijd al het gevoel dat ik ging scoren. Dat is uitgekomen. Het zijn belangrijke treffers, we zitten in een cruciale fase van de competitie," vertelt Berg na afloop van de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen NUsport.

Berg had zijn basisplaats weer terug, nadat hij die vorige week tegen ADO Den Haag had moeten afstaan aan Danny Koevermans. Ook mocht hij toen niet invallen, maar bracht Fred Rutten Género Zeefuik in als breekijzer. Dit tot boosheid bij Berg. ''Dat is normaal, denk ik. Iedere voetballer wil spelen."

Berg keert in principe aan het einde van dit seizoen terug naar Hamburger SV, waar hij afgelopen zomer niet meer nodig bleek. Rutten heeft al aangegeven de Zweed best te willen houden. Voor Berg is dat nu geen thema. "Ik wil daar momenteel niet over praten. Ik heb soms te veel nagedacht, dat is niet goed. We zien wel waar mijn toekomst ligt."