Nieuwe teaser Super 8

Afgelopen weekend was het in Amerika weer tijd voor de Super Bowl. Er kijken miljoenen mensen naar het evenement, dus dan is het voor de nieuwste films de kans om zich te promoten. Zo ook de nieuwste film van JJ Abrams (bekend van Lost), Super 8. De film draait vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscopen.

JJ Abrams vertelt het volgende over de film: "Het is een film over verlies, je weg opnieuw zien te vinden en je eigen stem proberen te vinden. Een jongen die zijn moeder heeft verloren en een man die zijn vrouw heeft verloren. Er is een vader die nooit een vader hoefde te zijn door het tijdperk. Hij is een goed mens. Hij werkt hard, maar hij is nooit een echte vader geweest."

In Super 8 gaat het om Area 51. De Amerikaanse luchtmacht sluit in 1979 een sectie van de militaire basis. Alle materialen worden per trein vervoerd naar een opslagplaats in Ohio. Maar de trein haalt de plaats van bestemming niet en crasht met een vrachtwagen. Een groepje kinderen stuit op de ravage en legt allemaal beelden vast op hun 'Super 8'-camera. Ze weten echter niet dat er 'iets' op het punt staat te ontsnappen uit één van de wagons.

De volledige trailer is te zien op de officiële site van de film.