Eigenaar West Ham zoekt versterkingen

David Gold, mede-eigenaar van West Ham United, wil degradatie voorkomen door in januari te gaan shoppen. West Ham United kan dit seizoen niet overtuigen in de Premier League. The Hammers staan negentiende met zeventien punten en moeten vrezen voor degradatie. Gold hoopt met enkele nieuwelingen een doemscenario af te wenden. "We hebben vijftien ijzers in het vuur", zei Gold tegen Engelse media.

"Dat bedoel ik letterlijk zo. Als we er drie van deze vijftien kunnen halen, dan doen we al goede zaken", vervolgt de mede-eigenaar van West Ham, die niet op namen ingaat. "We zijn bezig met spelers die onze concurrenten ook willen halen. Maar we zeggen niets totdat er meer duidelijkheid is."

Steve Sidwell (Aston Villa) zou een belangrijke kandidaat zijn op de lijst van Gold. De Engelse zakenman verklaart dat Frederic Piquionne in ieder geval niet mag vertrekken. "Hij is niet te koop. We hebben de beste spelers nodig om te overleven. Het moet eens afgelopen zijn dat we onze beste spelers verkopen."