Kerstprijsvraag 2010: Dag 3

jpv

De kerstprijsvraag van 2010 is in volle gang! Gedurende acht dagen lang, van 25 december tot en met 1 januari, verschijnen er dagelijks acht vragen, twee plaatjes en een opdracht op FOK!games. Door het beantwoorden van deze vragen, het raden van de plaatjes en het maken van de opdracht kun je punten verdienen die vervolgens ingezet kunnen worden op games of goodies naar keuze in een veiling. Meer informatie over de prijsvraag en de regels kun je hier vinden. Het maakt niet uit hoeveel vragen je goed hebt of hoeveel dagen je mee doet, ook door slechts één dag mee te doen kun je al een game naar keuze winnen!

De vragen:
1. Wii Fit gaf een vrouw een (on)plezierige aandoening. Zij heeft minimaal tien keer per dag iets nodig. Wat heeft ze precies nodig?
2. Door Halo 3 te spelen kon je een land in nood helpen. Welk land was dit?
3. Welke game kreeg de ultieme gouden stick?
4. Welke game werd in Rusland kapot geschoten en verbrand omdat hij niet gewaardeerd werd?
5. De reclameman van PlayStation kreeg bij de Kiwi's een kloon. Voor welk bedrijf/zender maakte deze kloon reclame?
6. In welke 'game' kun je stamina-punten verzamelen door in het echte leven taken uit te voeren zoals de was doen?
7. Welke kleurrijke game krijgt zijn eigen animatieserie?
8. Wat heeft een crimineel van zijn PlayStation gemaakt?

De afbeeldingen:
9. Van welke game/developer/publisher is dit logo?

ing

 

10. Welk game-personage zie je hier?

 

 img

De opdracht
De opdracht van vandaag is iets lastiger. Probeer met behulp van games en toebehoren zo ver mogelijk te tellen en leg dat vast op een foto. Hoe je dit doet is aan jou. Je kunt bijvoorbeeld Halo, Halo 2 en Halo 3 naast elkaar leggen om zo te tellen, maar je games in de vorm van cijfers leggen mag ook. Probeer zo ver mogelijk te komen, zolang alle cijfers maar op de foto te zien zijn. Indien nodig mag je een toelichting meesturen en meerdere (maximaal drie) foto's insturen mag, zolang de games waarmee je telt maar niet meerdere keren gebruikt zijn voor verschillende cijfers.

De vijf mensen die het verste geteld hebben verdienen hoe dan ook zes punten en alle andere inzendingen krijgen punten voor de originaliteit in combinatie met tot hoever er geteld is. Iedereen die instuurt verdient sowieso twee punten.

Bonuspunten
Er zijn vandaag ook bonuspunten te verdienen ergens op FOK!games. Zoek, doe mee en zorg dat je deze bonuspunten bemachtigt!

Je kunt de vragen hier beantwoorden. Je kunt elke vraag los beantwoorden en vragen die je niet weet dus (voorlopig) overslaan. Alle vragen kunnen beantwoord worden tot en met 2 januari 23:59 uur.