Bellamy: "Beenhakker neemt me niet serieus"

Craig Bellamy heeft vandaag bezoek gekregen van veertig Feyenoord-supporters. De supporters van de Rotterdamse club zochten de spits op in de kroeg van zijn vader in Cardiff. De fans wilden weten van hem of hij volgend seizoen echt voor Feyenoord wil voetballen. Bellamy reageerde positief op het bezoek.

"Dit is echt te gek, nu wil ik zeker komen," reageerde Bellamy volgens de website van Feyenoord fanzine Lunatic News. "Als Cardiff promoveert, kom ik zeker naar Rotterdam."

Bellamy heeft alleen het gevoel dat technisch directeur Leo Beenhakker hem niet serieus neemt. "Ik meen het echt als ik zeg dat ik voor Feyenoord wil spelen, zelfs al is het voor een appel en een ei. Al moet ik geld bijleggen. Maar ze moeten me wel willen hebben!"

Bellamy sprak in een eerder stadium uit dat hij voorliefde heeft voor de club uit Rotterdam, waarom de supporters besloten hem op te zoeken. Bellamy is eigendom van Manchester City, maar is dit seizoen op eigen verzoek uitgeleend uit de ploeg uit zijn geboortestad. De aanvaller heeft een contract tot januari 2013 bij de Premier League-club.